Leasing


Flex-leasing og split-leasing med Toft Handel!

Toft Handel tilbyder nu også muligheden for at lease bilen. Der er flere forskellige muligheder - flex-leasing, split-leasing og erhvervsleasing, og det afhænger af blandt andet kørselsmønster mm.

Du kan få en række fordele ved at lease bilen – lidt afhængig af leasing-aftalen. Fælles for alle former er, at leasing kan skabe tryghed og give et økonomisk overblik, fordi du kender de samlede udgifter på din bil i hele leasingperioden. 

Med flexleasing leases en bil uden registreringsafgift. Du er bruger af bilen og betaler en førstegangsydelse og en afgift hver måned - afhængig af bilens alder og den vurderede registreringsafgift. Med flexleasing binder du mindre kapital, fordi førstegangsydelsen typisk er mindre end en udbetaling, og så skal vi ikke være blinde for, at det gør det muligt at køre standsmæssigt på danske plader, uden at det koster en bondegård... Endelig er man også ofte mere frit stillet mht kilometertal.

Split-leasing er en konstruktion, hvor man typisk laver delt leasing med sin firmabil - og så er der blandt andet krav om kørebog mm.

Ring til os og få en snak om mulighederne: 20 70 78 68

Se vores tilbud herunder eller ring...

 

 
 
 
Der tages forbehold for indtastnings- og beregningsfejl.
Toft Handel • Klovnhøjvej 32 • 9700 Brønderslev • Tlf.: 20 70 78 68 • Fax: 98 88 70 09
bilinfo