Om Toft Handel


Der er konstant mere end 2.000.000 biler til salg i Tyskland, og udvalget af fine, brugte BMW, Jaguar og Mercedes i Tyskland er i sagens natur meget stort. Bilerne er ofte meget velholdte og med masser af ekstraudstyr, som normalt er meget kostbart på en ’dansk’ BMW eller Mercedes. Afgiftsreglerne gør det til en god forretning at vende blikket mod Tyskland, hvis man er ude efter en nyere brugt BMW eller Mercedes i god stand med masser af udstyr og lav km-stand.

Import og salg af især BMW, Mercedes og Jaguar er vores speciale.

Hos Toft Handel har vi stor erfaring i egen import af nyere brugte biler som BMW, Mercedes, Land Rover og Jaguar.
Vi henter årligt mellem 50 og 100 nyere brugte biler hjem fra Tyskland og vi har en række gode samarbejdspartnere, som gør det nemt for os at finde den helt rigtige bil på baggrund af kundens ønsker. Derudover har vi et fortrinligt samarbejde med de forskellige myndighedskontorer, og får en meget smidig behandling af papirarbejdet med toldsyn, omregistrering og beregning og betaling af registreringsafgift.

Når vi handler, får du en samlet pris fra Toft Handel, som dækker indkøb af bilen i Tyskland, alle omkostninger vedrørende indføring i Danmark, levering samt vores ’løn’. Alle biler leveres med 6 måneders garanti.

Få et godt tilbud på finansiering af din BMW eller andet mærke...

Vi tilbyder også finansiering i samarbejde med flere af de førende finansieringsselskaber og flere lokale banker. Ring gerne og få en snak om mulighederne - også for eventuelt at tage din bil i bytte...

Toft Handel BMW, Mercedes og Jaguar - udenfor fra traef

Toft Handel

Toft Handel ejes og drives af Jens Toft, som har handlet med biler, faktisk fra før han fik kørekort; som 11-årig investerede han i en VW fra 1959. Den blev der renoveret på i 7 år, før den blev solgt, men faktisk solgte Jens sin første bil allerede som 17-årig - og måtte have sin far til at køre den til syn!

Jens Toft er oprindeligt uddannet pladesmed og har altid handlet med biler – først med BMW fra omkring 2001, så en kort periode med VW og SEAT, og siden Toft Handel blev stiftet i 2004 igen primært med BMW, som importeres fra Tyskland og enten leveres direkte til den ventende kunde eller sælges via www.tofthandel.dk og Bilbasen.

Jens Toft handler med BMW

Toft Handel • Klovnhøjvej 32 • 9700 Brønderslev • Tlf.: 20 70 78 68 • Tlf.: 23 48 78 68
bilinfo