Trin For Trin


Første skridt på vejen til ønskebilen går via dine (og resten af familiens) overvejelser:
Opstil først en liste med ønsker, krav og budget, og tænk allerede her over, hvilke ting
der skal være og hvilke ting, der gerne være i bilen, samt naturligvis dit budget.

Gode stikord er mærke, model, personbil, van, sedan eller stationcar, diesel/benzin, årgang, km-stand, farve, interiørfarve og så naturligvis udstyr og ekstraudstyr som sædevarme, regnsensor, p-sensor, lædersæder, navigationsanlæg, panorama glastag, tågelygter, anhængertræk, udstyrspakker, fartpilot, klimaanlæg o.s.v.

Når du ved nogenlunde hvad du kunne tænke dig, så tager vi en dialog omkring mulighederne.

Derpå afsøger vi markedet, dels via nettet, dels via vores tyske samarbejdspartnere, og på baggrund af dine ønsker præsenterer vi dig for nogle muligheder.

Når vi har fundet et par egnede kandidater, tager vi kontakt til forhandleren eller sælgeren og forhører os om bilen; svarer den til det oplyste o.s.v. Tyskerne er et grundigt og ærligt folkefærd, som tager bilhandel seriøst, og vi får altid en ærlig beskrivelse af bilen. Lyder bilen lovende, reserverer vi den, besigtiger den personligt, tjekker den grundigt, prøvekører den og handler så, hvis alt er ok. Som sikkerhed tager vi et depositum på kr. 20.000,-, når vi aftaler at importere en bil. Kommer bilen ikke til Danmark, refunderes pengene naturligvis.

Derefter sørger vi for at få bilen fragtet til Danmark, få den toldsynet, omregistreret, synet og registreret i dit navn, og til slut gennemtjekkes bilen en sidste gang og klargøres på vores værksted i Nordjylland. Herefter er din nye bil klar til dig - nøglefærdig og køreklar med 6 måneders garanti!


 

 

BMW X3 IMPORT DIESEL TOFT HANDEL

"En BMW X3 3,0 D momsfri til indregistrering på papegøjeplader, velholdt og i pæn stand, ikke ryger, helst fra omkring 2013/2014 med den nye motor, med xDrive og aftageligt træk, navigation, sædevarme, fartpilot, alu med (nye) sommerdæk og gerne ekstra vinterdæk til."

Sådan lød ønskerne fra familien, som endte med denne flotte X3 fra 2014 med kun 80.000 på km-tælleren, komplet BMW M-pakke, sportssæder, 19" alu med helt nye Continental 255/45 og masser af udstyr. Træk var bilen ikke født med, men så ved man jo, at den ikke har kørt med en 2 tons gravemaskine. Toft Handel satte trækket på og alle var glade!

Toft Handel • Klovnhøjvej 32 • 9700 Brønderslev • Tlf.: 20 70 78 68 • Tlf.: 23 48 78 68
bilinfo